Op maat gemaakte flyer

De flyer wordt veelal gebruikt voor promotie doeleinde. Flyers kunnen bijvoorbeeld eenvoudig uitgedeeld worden in steden of via de post verzonden worden. De vraag voor het maken van professionele flyers wordt dan ook steeds groter, omdat het van belang is om een goed en pakkend ontwerp te hebben. Wij ontwerpen daarom ook op maat gemaakte flyers, zodat deze geheel aansluiten bij de boodschap die u en uw bedrijf wilt uitstralen.


Voorbeelden van flyers

Uw eigen flyers laten maken kan bij ons. Wij hebben meerdere bedrijven al voorzien van unieke en pakkende flyers. Wij leveren het ontwerp en de desbetreffende drukwerk bestanden. Deze bestanden kunnen vervolgens doorgezet worden naar een drukker, die tegen een scherpe prijs de flyers kan drukken.

Heeft u al een pakkende tekst en mooie afbeeldingen voor de flyer? Dan gaan wij hier direct mee aan de slag. Heeft u dit nog niet en wilt u dit geheel uitbesteden, dan is dat ook mogelijk. Wij werken met professionele freelance tekstschrijvers, waardoor het leveren van een totaalpakket ook mogelijk is.