Wij maken uw logo dat werkt

Het ontwerpen van een logo is meer dan alleen een afbeelding maken. Ieder bedrijf heeft een eigen verhaal en wij vertalen dat in het logo ontwerp. Uw eigen logo laten ontwerpen kan bij ons! Door onze professionele aanpak presenteren wij na het uitvragen van de informatie (via de telefoon, mail of persoonlijk contact) direct drie gerichte ontwerpen.


ONTWERP DAT WERKT

Bij een logo laten ontwerpen is de eerste stap in het proces het uitvragen van informatie. Dit doen wij op verschillende manieren, net waar u de voorkeur voor heeft. Wij kunnen onze vragen telefonisch stellen, via de mail of tijdens een persoonlijk bezoek.


EEN MERK MET EEN VERHAAL

Het verhaal wat naar vooren komt tijdens het gesprek, vertalen wij vervolgens in onze ontwerpen. Wij maken altijd drie unieke logo ontwerpen, zodat er verschillende soorten logo’s gepresenteerd worden. Ieder ontwerp heeft een eigen verhaal en daarom leggen wij dit vervolgens per ontwerp uit..


PRESENTATIE EN DRUKWERK

Wanneer alles geheel naar wens is, uiteraard passen wij het logo onbeperkt aan, leveren wij alle bestanden op. Dit zijn de drukwerkbestanden (ook vector bestanden genoemd), zodat deze gebruikt kunnen worden voor op drukwerk (huissijl, banners, flyers, website etc.). Tevens leveren wij het lettertype er bij, zodat dit ook gebruikt kan worden op de website. Prijzen vanaf 299 euro excl. btw.

bveb