Over het bedrijf

Op deze website kan er erg eenvoudig reisverzekeringen vergeleken worden. Er kan gekozen worden tussen verschillende opties of deze meeverzekerd dienen te worden, zoals: wintersport, duiken, bagage en dergelijke. Uiteindelijk kan er de goedkoopste reisverzekering gekozen worden, om zo voor een schappelijk tarief verzekerd te zijn.

Website

De website bestond al, echter was deze niet reponsive. Aan ons de taak om een responsive versie te maken, zodat ook bezoekers die via de telefoon of tablet een goede website te zien krijgen. Wij hebben in eerste instantie gekeken naar de belangrijke elementen op de website, zoals de buttons en de vergelijke. Deze hebben wij op de meest zichtbare posities gezet, zodat dit goed zichtbaar is voor de bezoeker.

Development

Vervolgens hebben wij alle andere elementen omgezet naar de responsive versie. Denk dan bijvoorbeeld aan de slider, menu, footer en dergelijke. Op deze manier hebben wij vervolgens ook alle subpagina's opgepakt, zodat echt iedere pagina geheel repsonive is opgeleverd.


Deel deze website