OVER HET BEDRIJF

Via JamedoLogo.nl leveren wij logo's op maat aan bedrijven. Veelal zijn dit bedrijven uit het MKB die snelheid voorop stellen. Alles gaat digitaal en persoonlijk contact (naast mail en telefoon) is er niet nodig. De aanvraag gaat geheel vrijblijvend en eenvoudig via de website. Betalen hoeft pas na gehele tevredenheid, waardoor het erg laagdrempelig wordt om een aanvraag te doen.

WORDPRESS DESIGN

Bij dit project hebben wij alle werkzaamheden uitgevoerd. Dit van logo, naar webdesign, naar het omzetten naar responsive WordPress. De website laad extra snel, de belangrijkste teksten zijn verwerkt op de homepage en de aanvraag knoppen zijn op de juiste plekken gezet. Aan ieder element is gedacht om voor vele aanvragen te zorgen.

De mobiele versies is net wat anders dan de desktop versie, om laadtijd te versnellen. Tevens is het menu direct uitgeklapt, om navigeren te versimpelen.

CMS

De gehele website werkt met WordPress. De aanvragen komen hier binnen, worden automatisch doorgezet naar onze mails en de aanvrager krijgt standaard een bevestiging. Vervolgens pakken we iedere opdracht handmatig op, om persoonlijk contact met de klant te houden. Na het leveren van onze logo ontwerpen wordt er via de mail of telefoon contact gezocht om de ontwerpen te bespreken.


RESULTAAT BINNEN 6 MAANDEN

SEO gezien


Deel deze website