OVER HET BEDRIJF

De website is begonnen als NieuweKlanten.nl en is momenteel overgegaan naar Slimster.nl. Het online vergelijken gaat daar erg eenvoudig. Dit niet alleen voor producten, maar ook voor diensten zoals: traprenovaties, kozijnen, dakkapellen en stukadoors. Een erg eenvoudige manier om veel geld te besparen.

Design

Bij deze opdracht hebben wij het design aangeleverd gekregen van het bedrijf. Na overleg zijn wij begonnen aan het omzetten naar responsive HTML en vervolgens naar responsive WordPress. De website heeft meerdere speciale functies, zoals het makkelijk laten scrollen en het mee laten scrollen van het menu.

Development

Tijdens het omzetten naar responsive WordPress hebben wij niet alleen gekeken naar de wensen en eisen van de klant, maar ook naar de beste techniek. Wij werken met Sage en Advance Custom Fields, zodat het omzetten naar WordPress op de juiste manier gebeurd. De website dient snel te laden voor bezoekers, Google hecht hier tevens veel waarden aan, en alles dient op de juiste manier mee te schalen. Tevens is Yoast SEO geïnstalleerd voor de SEO doeleinde.


Deel deze website