Veel eigenaren van webshops gebruiken WordPress als Content Management System voor hun webshop. Er zijn een aantal voorgeprogrammeerde thema’s speciaal voor deze branche. Zo creëert u voor de klanten het beste gebruikersgemak, de juiste opbouw en download u de correcte Plug-ins. Een WordPress webshop laten maken neemt u veel tijd uit handen, helemaal als u ook beslist het onderhoud uit te besteden. Bovendien zal het zijn gericht op SEO en dat is helemaal in het geval van webshops erg belangrijk.

Gebruikersgemak Terug naar boven

Een extern bedrijf met kennis van zaken weet precies hoe een webshop zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken. En dit is belangrijk want als navigeren te ingewikkeld is, verlaten klanten de website en gaan naar de concurrent. Denk hierbij aan het weergeven van voorraden, winkelwagens en annuleringen, dit moet voor de klant wel duidelijk zijn.

Search Engine Optimization Terug naar boven

Speciaal in het geval van webshops is het belangrijk dat de website gericht is op SEO. SEO betekent Search Engine Optimization en betekent dat uw website als één van de eersten naar voren zal komen in een zoekopdracht, als dit goed gedaan is. Door middel van een aantal instellingen en aanpassingen kan dit de SEO beter maken. Als u uw website laat ontwikkelen door een goed bedrijf dan zal daar ongetwijfeld aandacht aan zijn besteed. Kijk hier ook naar voordat u de deal aangaat, het is zeker van belang dat uw website vroeg naar voren komt in de zoekmachines zodat klanten hun producten bij u kopen en nergens anders.

Groei van de winkel Terug naar boven

Omdat webwinkels constant veranderen en groeien is het belangrijk dat de website hier in mee kan groeien en veranderen. Geen winkel blijft hetzelfde en trends veranderen. Het is dus belangrijk dat de website ontwikkelaar hier rekening mee houdt. Om deze reden ook is het misschien nuttig om het website onderhoud ook uit handen te geven. Hier betaalt u wel extra voor, maar het neemt een boel werk van u weg. Helemaal in het geval van webshops waar men te maken heeft met veranderende voorraden en seizoenen.

Betaalmethodes Terug naar boven

De webwinkel ontwerper kan ook bepaalde betalingsmethodes aanbieden te gebruiken door klanten van uw winkel. Dit is in principe handig, maar het is wel belangrijk dat u eerst onderzoek doet naar de betaalmethodes die u het beste bereik geven. iDeal is in Nederland bijvoorbeeld erg populair, maar buitenlanders kunnen daar niks mee. Bekijk uw publiek en beslis op die manier welke betaalmethode u wilt gebruiken.

Advies van experts Terug naar boven

Een WordPress webshop laten maken door een extern bedrijf kan prijzig zijn. Echter, het is uw visitekaartje en u verdient er klanten mee. Ook kan het erg ingewikkeld en tijdrovend zijn om een website te bouwen en onderhouden. En een expert weet precies wat te doen als er niet genoeg bezoekers zijn, als een link niet werkt of als een foto niet naar voren wil komen. Behalve dat krijgt u ook altijd advies om uw website zo effectief en gebruikersvriendelijk mogelijk te maken en ook zo simpel mogelijk. Minder is vaak meer, helemaal in het geval van webshops. U wilt de klant laten focussen op het product en niet op animaties of foto’s die er omheen staan.

Ook geïnteresseerd?

Wat kost een WordPress website?

In principe kost het maken van een WordPress website niets. Of het verstandig is om niets te betalen is de volgende vraag. Er zijn een aantal componenten waar in geïnvesteerd moet worden om een succesvolle website te krijgen. En ook hier geldt over het algemeen, hoe meer u uitgeeft hoe professioneler en effectiever de website. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *